Πώληση Βίλα, Boracay, Akhlan, Φιλιππίνες, San Jose Island

Πώληση - Cod. 30597

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 206 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Εγκαταστάσεις:
Ευρύχωρο καθιστικό-τραπεζαρία, γερμανική κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές Siemens, μπαλκόνι / αίθριο, μπάνιο με ντους / μπανιέρα και ζεστό νερό, ιδιωτική πισίνα, υπόστεγο αυτοκινήτου, φυσικά πέτρινα πατώματα, κήπο, κλιματιστικά inverter, συναγερμός, διπλά τζάμια, υψηλής εξαρτήματα μπάνιο ποιότητας Grohe, διατίθενται 100 Mbit / s σύνδεση στο internet.

Περιγραφή ακινήτου:
Αυτό το superior βίλα διαθέτει ένα ενιαίο χώρο καθιστικού-τραπεζαρία με μια ολοκληρωμένη κουζίνα, εκτός από τέσσερα υπνοδωμάτια. Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα μπάνιο με μπανιέρα και ντους, καθώς και ένα βεστιάριο. Τα άλλα τρία υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα μπάνιο, το οποίο διαθέτει επίσης ένα ντους και μπανιέρα. Επιπλέον, μια ιδιωτική είσοδος οδηγεί σε ένα μικρό δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας ή ως κατάλυμα για μια υπηρέτρια. Επιπλέον, μια αποθήκη και μια τουαλέτα επισκεπτών είναι επίσης διαθέσιμα. Όλα τα τέσσερα υπνοδωμάτια καθώς και το καθιστικό και τραπεζαρία έχουν άμεση πρόσβαση στην βεράντα με πισίνα 50 τετραγωνικών μέτρων. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το βίλα με ένα οικόπεδο ξεκινά από 900 τετραγωνικά μέτρα, εφόσον ο ιδιώτης 50 τετραγωνικών μέτρων πισίνα και μια ευρύχωρη βεράντα περιλαμβάνονται επίσης στην ιδιοκτησία.

Το θέρετρο:
Το Boracay Heights Resort είναι μια ολοκληρωμένη αθλητικές και ψυχαγωγικές θέρετρο κοντά Boracay Island. Το πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων καλύπτει έκταση 88 στρεμμάτων και διαθέτει ιδιωτικές κατοικίες με βίλες και διαμερίσματα, ξενοδοχείο 100 δωματίων, καθώς και ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών. Η λεγόμενη χωριό είναι το σημείο εστίασης του θέρετρου και προσφέρει κλαμπ για παιδιά, μίνι μάρκετ, καταστήματα, εστιατόρια, σταθμό πρώτων βοηθειών με ένα φαρμακείο, ένα κατάστημα ενοικίασης οχημάτων, κέντρο καταδύσεων, πρίζα ενοικίαση σκαφών, καθώς και τη μικρή μας παρεκκλήσι θέρετρο. Αυτό το θέρετρο θα βρείτε αθλητικό κέντρο μας με ένα γήπεδο τένις, ένα γήπεδο σκουός, γήπεδο μπάντμιντον και ένα γυμναστήριο. Μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε στον κήπο σπα Zen μας. Από το οροπέδιο, οι απόψεις των κρυστάλλινα νερά της θάλασσας είναι μαγευτική. beach club μας σας προσφέρουν μια ποικιλία από πισίνες, σπήλαιο πάγου, ένα beach bar και ένα εστιατόριο.

Τα ακίνητά μας διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις που ταιριάζουν με τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού ιδιοκτήτη. Όλα τα ακίνητα είναι εξοπλισμένα με ένα ενιαίο κουζίνα - "Made in Germany". Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν φυσική πέτρα δάπεδα, διπλά τζάμια, εξαρτήματα μπάνιο από Grohe, σύστημα συναγερμού και ζεστό νερό. Επιπλέον, το θέρετρο διαθέτει το δικό του σύστημα επεξεργασίας νερού της με την ποιότητα του πόσιμου νερού, υπερ-γρήγορο Internet στα 100 Mbit / s, καθώς και τα δικά χωρίς διακοπές παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της με ένα εφεδρικό σύστημα.

Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα διαμέρισμα με κοινόχρηστη πισίνα και μια βίλα με ιδιωτική πισίνα. Τα διαμερίσματα προσφέρουν 1-3 και οι βίλες 2-5 υπνοδωμάτια? οι βίλες είναι διαθέσιμα σε 10 διαφορετικά σχέδια και μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα μεγέθη ιδιοκτησίας.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε τις ιδιότητες ως επένδυση. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι ιδιότητες στη συνέχεια η διαχείριση και νοικιασμένο από την ομάδα διαχείρισης του ξενοδοχείου μας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB