Πώληση Οικόπεδο, Busuanga, Palawan, Φιλιππίνες, Sitio Ocamocam New Busuanga

Πώληση - Cod. 40173

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 31000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: terra

Το ακίνητό μας βρίσκεται στην παραλία Ocamocam - New Busuanga, έναν από τους αναδυόμενους τουριστικούς προορισμούς στο νησί Busuanga. Η παραλία Ocamocam είναι ένας κορυφαίος προορισμός που μπορείτε να βρείτε σε όλα τα τουριστικά πακέτα που προσφέρονται από τοπικά τουριστικά γραφεία. Μπορείτε να φτάσετε με το αυτοκίνητο σε 50 λεπτά από το αεροδρόμιο Coron. Έγκριση άδειας για την κατασκευή ενός θέρετρου

Όπως αναφέρθηκε, έχουμε ήδη μια εγκεκριμένη άδεια για την κατασκευή ενός θέρετρου. Έχουμε κατασκευάσει 3 μπανγκαλόου από σκυρόδεμα υψηλού επιπέδου, το καθένα περίπου 50 m2 με κλιματισμό, τουαλέτα, υπαίθριο ντους και άλλο ξεχωριστό μπάνιο.
Βρείτε μερικές φωτογραφίες του σχεδίου του μπανγκαλόου, φυσικά έχουμε λεπτομερή επαγγελματικά σχέδια και για την πισίνα, το εστιατόριο και άλλα κτίρια:
Το ακίνητο της παραλίας μας έχει μέγεθος μεγαλύτερο από 31.000 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από 10 παρτίδες με πλήρη τίτλο με θέα το ηλιοβασίλεμα. Είναι το ιδανικό μέρος για τουριστική ανάπτυξη υψηλού επιπέδου. Ακριβώς μπροστά από το ακίνητο υπάρχει μια παραλία με λευκή άμμο μήκους 120 μέτρων και ένα μέρος ενός μικρού λόφου στο πίσω μέρος του ακινήτου. Η γη έχει πολύ πράσινο, από φοίνικες, καρύδες και οπωροφόρα δέντρα έως τροπικά λουλούδια και φυτά.

Το ακίνητό μας είναι αναμφισβήτητα σε προνομιακή θέση και είναι σίγουρα το καλύτερο που μπορεί να βρεθεί σε όλη την παραλία Ocamocam, μήκους άνω του 1 χλμ. Όλες οι άλλες ιδιότητες στην παραλία Ocamocam είναι μικρότερες από τη δική μας και όχι είναι πιο διαθέσιμα προς πώληση. Κυρίως ανήκουν σε αλλοδαπούς.

Το πρώτο πλεονέκτημα στην αγορά του ακινήτου μας, ειδικά για τους μη Φιλιππινέζους πολίτες, είναι ότι μπορούμε να πουλήσουμε ολόκληρη την εταιρεία, η οποία κατέχει τη γη. Αυτό θα κάνει ολόκληρη τη διαδικασία αγοράς γης στις Φιλιππίνες πολύ πιο απλή και θα κάνει επίσης τη μεταβίβαση των τίτλων ιδιοκτησίας απλή τυπικότητα, καθώς ο αγοραστής της εταιρείας θα έχει επίσης αυτόματα τη γη. Αυτό τονίζεται εδώ επειδή η διαδικασία μεταφοράς ακινήτων μπορεί να είναι πολύ δύσκολη και χρονοβόρα στις Φιλιππίνες. Έχουμε βιώσει για μας πόσο προβληματικό μπορεί να είναι. Εκτός από αυτό, οι τίτλοι των ακινήτων μας είναι καθαροί, πληρώνονται όλοι οι φόροι, δεν υπάρχει ενοικιαστής, δεν υπάρχουν αρνητικές αξιώσεις ιδιοκτησίας από άλλα μέρη και μπορούμε σίγουρα να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει το την ιδιοκτησία μας.

Το δεύτερο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι έχουμε ήδη ένα πλήρως εγκεκριμένο σχέδιο για την κατασκευή ενός θέρετρου. Στην πραγματικότητα, στην ιδιοκτησία μας έχουμε ήδη 3 μπανγκαλόου υψηλής ποιότητας από σκυρόδεμα υψηλής ποιότητας. Οι άδειες οικοδομής μας είναι 100% σωστές και πλήρεις και αυτό θα επιτρέψει στον δυνητικό αγοραστή να αρχίσει να χτίζει το θέρετρο την ίδια ημέρα που αγοράζει το ακίνητο. Αυτό είναι σίγουρα ένα τεράστιο πλεονέκτημα, δεδομένου ότι, με την τρέχουσα κατάσταση στις Φιλιππίνες, η απόκτηση τέτοιων αδειών οικοδομής χρειάστηκε σχεδόν δύο χρόνια πολύπλοκων διαδικασιών τόσο στην Coron όσο και στην Puerto Princesa. Και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας και λόγω των πρόσφατων αποφάσεων του Προέδρου σχετικά με τη βιωσιμότητα του τουρισμού, το γραφείο DENR έχει τώρα μια ακόμη πιο αυστηρή πολιτική σχετικά με το θέμα αυτών των νέων αδειών. Σίγουρα μπορείτε να το πιστέψετε, αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα που θα σας εξοικονομήσει χρόνο, χρήματα και υπομονή.

Η ηλεκτρική ενέργεια και το γλυκό νερό είναι ήδη διαθέσιμα και έχουμε επίσης μια πηγή γλυκού νερού στην ιδιοκτησία μας, η οποία χρησιμοποιείται ως αποθεματικό κατά τη διάρκεια της ξηρασίας.

Υπάρχει ένα τηλέφωνο και ένα σήμα internet στην παραλία. Ωστόσο, έχουμε μια ιδιωτική δορυφορική κεραία για τη χρήση του Διαδικτύου μας.

Αυτό το ακίνητο έχει εγκριθεί από έναν πλοίαρχο fengshui που το επισκέφτηκε πρόσφατα ως μέρος ηρεμίας και πλούτου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB