Ενοικίαση Γκαρσονιέρα, Badian - Moalboal, Cebu City, Φιλιππίνες, Hager Road 6032 Moalboal Pob. West Calumpang

Ενοικίαση - Cod. 43211

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 38 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 2

Peter`s Ranch με εμβαδόν 38 τμ και δωρεάν χρήση του υδρομασάζ

Αυτό το αποκλειστικό διαμέρισμα βρίσκεται στο Moalboal, περίπου 100χλμ. από την πρωτεύουσα Cebu. Κοντά στο διαμέρισμά σας θα βρείτε πολλές υπέροχες ατελείωτες παραλίες και υπέροχα θέρετρα για διαμονή. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια και δύο μεγάλα εμπορικά κέντρα εκεί και στην πόλη. Η ενοικίαση μοτοσικλετών και αυτοκινήτων είναι δυνατή σε προσιτές τιμές. Όταν επιστρέψετε στο σπίτι σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να χαλαρώσετε στη μικρή μας πισίνα ή στο μεγάλο τζακούζι στους ευχάριστους 33 C. Μπορείτε να κάνετε κράτηση μαζί μας από 4 διανυκτερεύσεις και αρχικά και για έναν ολόκληρο μήνα ή περισσότερο. Προσφέρουμε ενδιαφέρουσες προσφορές για μακροχρόνιες κρατήσεις. Το Moalboal είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ξεχειμώνιασμα.

Το διαμέρισμα προσφέρει καταλύματα στο Moalboal με πρόσβαση σε κήπο και θερμαινόμενο τζακούζι. Το κατάλυμα είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό και απέχει 24χλμ. από τους καταρράκτες Kawasan. Οι επισκέπτες επωφελούνται από ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις και δωρεάν Wi-Fi. Το ίδιο το διαμέρισμα αποτελείται από ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ένα queen size κρεβάτι για 2 ενήλικες και μια κουκέτα 190 cm x 120 cm για άλλα 2 άτομα. Τα παιδιά έως 6 ετών είναι δωρεάν. Υπάρχει επίσης 1 τηλεόραση επίπεδης οθόνης στο υπνοδωμάτιο και εξοπλισμένη μικρή κουζίνα. Ξεχωριστό μπάνιο με ντους.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB