Πώληση Μονοκατοικία, Calamba, Batangas, Φιλιππίνες, Phase 1, Block 24, Lot 8, Ridgeview Estates, NUVALI, Canlubang, Calamba, Laguna, Philippines

Πώληση - Cod. 26461

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 97 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Αυτή η μονάδα παρτίδα και 4 υπνοδωματίων βρίσκεται στη Φάση 1, Block 24, Lot 8, Ridgeview Estates, Nuvali, Canlubang, Calamba, Laguna, Φιλιππίνες. Αυτό το 2-ιστορία σπίτι είναι νεόδμητη η οποία ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούλιο 2015 4. Είναι έτοιμη για χρήση. Avida Γης έχει μια εγγύηση: 1 έτος για τα εγκατεστημένα φωτιστικά και την κατασκευή? και 15 έτη για τις δομές. Η περιοχή είναι πολύ 164 m². Η περιοχή σπίτι είναι περίπου 97 τ.μ.. Το ισόγειο είναι περίπου 0,60 m πάνω από το επίπεδο πεζόδρομο μπροστά του.

Προσβάσιμο από τα ανατολικά, μέσω πεζόδρομο και από το Νότο, μέσω του χώρου στάθμευσης της παρτίδας, η βεράντα συμμετοχής καλύπτει την κύρια πόρτα εισόδου που οδηγεί σε ένα διάδρομο. Ο διάδρομος από την κύρια πόρτα εισόδου οδηγεί: σχετικά με το δικαίωμα, σε μια αποθήκη, σκάλα που οδηγεί στο 2ο όροφο? μπροστά στο σαλόνι και τραπεζαρία? και στα αριστερά οδηγεί στην κουζίνα, υπνοδωμάτιο υπηρεσίας, καθώς και τουαλέτα και μπάνιο. Η σκάλα οδηγεί στο 2ο όροφο αίθουσα από την οποία: προς τα αριστερά είναι η 2η τουαλέτα και μπάνιο? προς τα δεξιά είναι η κρεβατοκάμαρα του πλοιάρχου με μπαλκόνι με θέα την ανατολή του ηλίου? και πιο μπροστά είναι τα δύο υπνοδωμάτια. Υπάρχει χώρος για κήπο τσέπη του 2 mtrs Χ 17 mtrs στη βόρεια πλευρά και ένα άλλο 3 mtrs x 5mtrs στο μπροστινό μέρος.

Ridgeview Estates είναι μια 26 εκτάριο κατοικημένη κοινότητα. Είναι ένα από τα οικιστικά χωριά της Avida Γης, η ανάπτυξη των οποίων είναι υπό την καθοδήγηση και την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, το Ayala Land Incorporated. Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη ακινήτων, Ayala Land Incorporated είναι ο ηγέτης στην ανάπτυξη ακινήτων στις Φιλιππίνες. Ridgeview Estates διοικείται από το Ayala Διαχείριση Ακινήτων Corporation για να διασφαλιστεί ότι η ποιότητα παγκόσμιας κλάσης του χωριού και τι περιέχει πάντα θα διατηρηθεί. Έχει ένα σφιχτό 24 ώρες την ασφάλεια. Διαθέτει 2 στρεμμάτων, με μεγάλη πλατεία είναι στενότερο πλάτος στα 17 μέτρα και το πιο φαρδύ πλάτος 47 μέτρα, διασχίζει στο κέντρο της και σχεδόν το μήκος του χωριού. Είναι γεμάτη με γκαζόν, περιτριγυρισμένο με καταπράσινους θάμνους και διάσπαρτα με δεντροστοιχίες χλοοτάπητες που επιτρέπουν την ποδηλασία, το τρέξιμο, και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Στο ένα άκρο της πλατείας είναι μια περιοχή παιχνιδιού που περιλαμβάνει ένα γήπεδο μπάσκετ. Στο άλλο άκρο είναι η λέσχη με πισίνα και το γραφείο διοίκησης του χωριού.

Στις 4 kmtrs, Ridgeview Estates είναι η πλησιέστερη από τα χωριά Avida Land στο εμπορικό κέντρο της NUVALI- Solenad. Είναι ένα από τα χωριά στο εσωτερικό κατοικιών NUVALI μιας ολοκληρωμένης και μικτής χρήσης 2290 εκτάριο Estate-. NUVALI έχει αναπτυχθεί για την οικολογική με έμφαση στη βιωσιμότητα του μέλλοντος κεντρική επιχειρηματική περιοχή σε επαφή με τη φύση. Εκτός από κατοικημένες χωριά μέσα NUVALI, είναι: τρία σχολεία? ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο? γραφεία? ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις όπως η Seda Ξενοδοχείο? άφθονη χώρους πρασίνου και πάρκα? μονοπάτια ποδήλατο? NUVALI λίμνη? Δημοκρατία Wakepark? γήπεδα? και της άγριας πανίδας και ιερό πουλί. Ridgeview Estates, σε 4 περίπου χιλιόμετρα, είναι το κοντινότερο χωριό Avida να Solenad, το εμπορικό κέντρο της NUVALI.

Οι αποστάσεις NUVALI από: την κεντρική επιχειρηματική περιοχή του Makati είναι 40 χιλιόμετρα? την κεντρική επιχειρηματική περιοχή Alabang, Muntinglupa είναι 25 χιλιόμετρα? Νότια Luzon Expressway (δΕεχ) μέσω Santa Rosa εξόδου είναι 10 χιλιόμετρα. Είναι προσβάσιμο από το μετρό Μανίλα και άλλα αστικά κέντρα μέσω SLex μέσω των ακόλουθων εξόδων: Mamplasan (ιδιωτική πρόσβαση)? Santa Rosa? Malitlit? Silangan? και Canlubang. NUVALI έχει ένα τερματικό μέσα μαζικής μεταφοράς που βρίσκονται εντός, το οποίο βρίσκεται στο δικό του εμπορικό κέντρο, Solenad 2. Έχει λεωφορείο, jeepneys, ηλεκτρικό τζιπ, λεωφορεία και υπηρεσιών.

NUVALI είναι 46 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μανίλα. Απέχει 6 χιλιόμετρα από St John Bosco Parish, Santa Rosa, και 3 χιλιόμετρα από St Joseph Parish Ο εργαζόμενος, Canlubang, Calamba. Απέχει 7 χιλιόμετρα από το Νοσοκομείο της Νότιας Luzon και Ιατρικό Κέντρο, Santa Rosa και 23 χιλιόμετρα από την ασιατική Νοσοκομείο και Ιατρικό Κέντρο, Muntinlupa. Είναι 7,8 χιλιόμετρα από Laguna Techno Park, Biñan, Laguna. Είναι 9 χιλιόμετρα από St Σχολαστικίας Κολλέγιο, Westgroove και 33 χιλιόμετρα από το Πανεπιστήμιο των Φιλιππίνων, Λος Μπάνος, Laguna.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB