Πώληση Παραλιακές εγκαταστάσεις, Cebu, Cebu City, Φιλιππίνες, San Remigio

Πώληση - Cod. 36332

  • Τύπος: Παραλιακές εγκαταστάσεις
  • Περιοχή: 2500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 25
  • Όροφος: 3

Μεσογειακή έμπνευση θέρετρο που κάθεται σε μια ζεστή και φυσικά λευκή άμμο ιδιοκτησία παραλία με καθαρό μπλε ωκεάνιο νερό. Έχει ένα τριώροφο κτίριο με θέα στην παραλία, στεγάζει 20 σουίτες ξενοδοχείων, και άλλα 5 μπανγκαλόου ανεξάρτητα από το ξενοδοχείο δίνουν συνολικά 25 λειτουργούντα δωμάτια. Το θέρετρο κατατάσσεται ως θέρετρο κατηγορίας "Α" από το τμήμα του τουρισμού. Το Beach Resort είναι έκταση 1 εκταρίου με 90 περίπου κρεβάτια.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο San Remigio που βρίσκεται περίπου 110 χλμ. Βόρεια της Cebu City.
Το ξενοδοχείο είναι πλήρως επιπλωμένο με δερμάτινες καρέκλες και τραπέζια, σχεδιασμένα από τον Ernest Hemingway από τη συλλογή του Safari. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ελαιογραφίες, αντίκες και γραφεία. Τα 7 δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση και δορυφορικά πιάτα. Όλα τα δωμάτια είναι χτισμένα από χάλυβα οπλισμένο σκυρόδεμα, τυπογραφικά θεμέλια και πλάκα σκυροδέματος. Ορισμένες ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις οφείλονται και ορισμένα δωμάτια δεν είναι ανοιχτά για τους επισκέπτες.

Ο αγοραστής έχει δύο επιλογές, όπως καθορίζονται παρακάτω:

1) 1 Ha Beach Resort με όλα τα κτίρια, την πισίνα, τα μπαρ, κλπ. Pesos 75 εκατομμύρια

2) 4,22 εκτάρια Beach Resort και Slope, όλα τα κτίρια, πισίνα, μπαρ, κ.λπ. και 3 εκτάρια επιπλέον γης στη νότια πλευρά του θέρετρου με ιδιωτικό δρόμο πρόσβασης. Peso 140 εκατομμύρια.

Έχουμε επιπλέον παρτίδες, παρτίδες Shore, Mangrove Beach, Capunos Cliff, γη γκολφ κ.λπ. θα μπορούν / προσφέρονται στον αγοραστή για επιλογή πρώτης άρνησης.

Οι τιμές των εν λόγω παρτίδων ποικίλλουν μεταξύ του Peso 1500 - 3000 για τις ακτές και του Peso 300 - 500 για το γήπεδο γκολφ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB