Πώληση Παραλιακές εγκαταστάσεις, Sipalay, Negros, Φιλιππίνες, sugar beach

Πώληση - Cod. 26544

  • Τύπος: Παραλιακές εγκαταστάσεις
  • Περιοχή: 700 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Μικρό θέρετρο μόλις 10 βήματα μακριά από την όμορφη "Beach Sugar" κοντά Sipalay με μια από τις πιο όμορφες θάλασσες των Φιλιππίνων για κολύμπι και καταδύσεις, όπως αναγράφεται στο περίφημο βιβλίο "Lonely Planet", μια πραγματική φυσική πισίνα, δεν υπάρχουν βράχια, αχινοί και δεν είναι απολύτως μέδουσες.

Μια ιδανική λύση για όσους θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και να ζουν σε ένα μέρος που περιβάλλεται από τη φύση, με καθαρό αέρα και το νερό, χωρίς θόρυβο της κυκλοφορίας και το γλυκό ήχο των κυμάτων μέσα στη νύχτα.



Είναι επίσης δυνατό να οικοδομήσουμε 2 ακόμη δωμάτια και δημιουργούν μια δομή για να προσφέρει υπηρεσίες εστίασης σε άτομα που διαμένουν σε άλλα θέρετρα.

Το ακίνητο έχει μια συνολική περιοχή πολύ 700 τετραγωνικών μέτρων με τις δυνατότητες του κτιρίου άλλα δωμάτια ή ξενώνες.

Σήμερα αποτελείται από 4 ξεχωριστά δωμάτια, το καθένα με τα δωμάτια έχει το δικό του μπάνιο και ντους με ζεστό νερό. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και επιπλέον το μεγαλύτερο δωμάτιο διαθέτει επίσης τηλεόραση με DVD και μίνι ψυγείο. 2 από τα δωμάτια είναι κοντά το ένα στο άλλο και να έχουν μια κοινή βεράντα.

Η κουζίνα χωρίζεται σε δύο διπλανά δωμάτια και είναι η τραπεζαρία. Η κουζίνα διαθέτει συνολικά έξι καυστήρες αερίου και φούρνο, υπάρχει επίσης ένα ψυγείο και καταψύκτη.

Ο κήπος διαθέτει 2 κιόσκι που είναι επιπλωμένα με 2 ξαπλώστρες, ξαπλώστρες, ομπρέλες και αιώρες. Έχει οπωροφόρα 5 καρύδα, δέντρο calamansi και ένα καλά περιποιημένο κήπο.

Το σπίτι έχει το δικό του βαθύ πηγάδι νερό.

Παραλία ζάχαρη είναι πάνω από 1 χιλιόμετρα και είναι μια παραλία όπου μπορείτε να δείτε το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα. Sipalay είναι μια περιοχή που προσφέρει πολλά τουριστικά αξιοθέατα? υπάρχουν περίπου 30 καταδυτικά στην περιοχή, όπως ένα ιαπωνικό ναυάγιο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου κατά τη διάρκεια, και τα νησιά, όπως το όμορφο νησί Danjugan.

Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν 10 χιονοδρομικά με εστιατόριο και άλλες που είναι υπό κατασκευή, υπάρχουν επίσης δύο κέντρο καταδύσεων και μια παμπ με ζωντανή μουσική.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB