Πώληση Μονοκατοικία, Badian - Moalboal, Cebu City, Φιλιππίνες, Badian - Moalboal

Πώληση - Cod. 28227

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 534 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 198

Αυτό το 2 δωμάτια με καθιστικό των 198 μ2 συν 304 μ2 βεράντα είναι το περίβλημα Badian Heights Resort υπό αναφορά Superior Βίλα 1 (SV-01).

Η κατοχή αυτού του σπιτιού δίνει αποκλειστική πρόσβαση στα 2,5 εκτάρια κοινόχρηστους χώρους και πολυτελείς παροχές, όπως:
- Το χωριό με ένα παντοπωλείο τρέχοντα προϊόντα και τα προϊόντα που εισάγονται πρόστιμο, ένα steakhouse και θαλασσινά, μια παιδική λέσχη, γήπεδο σκουός γήπεδα τένις και μπάντμιντον, σπα / γυμναστήριο με μπαρ φρέσκο ​​χυμό, βεράντα και πισίνα, ένα ιατρικό κέντρο με φαρμακείο και καταστήματα ποικιλία.
- Το πάρκο με ένα γκολφ λεπτά περιπέτεια, μια λίμνη για ψάρεμα με μονοπάτια για τζόκινγκ, μια ψησταριά.
- Το εστιατόριο στην παραλία και θαλάσσιες δραστηριότητες.

Το έργο Badian Heights Resort βρίσκεται κοντά σε Moalboal Cebu Φιλιππίνες, σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων με θέα τη θάλασσα και την αλυσίδα των κορυφών "Osmeña Peaks", αποτελείται από 90 διαμερίσματα γύρω από μια μεγάλη πισίνα και 80 τροπικές σπίτια στυλ μοντέρνα, με ατομικές πισίνες κολύμβησης, οικοδομικά υλικά και εξαρτήματα εισάγονται κυρίως από τη Γερμανία.

Τα διαμερίσματα ή κατοικίες είναι προς πώληση ως εξοχική κατοικία ή την κύρια αλλά και ως επενδύσεις σε ακίνητα με μεγάλα μερίσματα. Τα διαμερίσματα ή σπίτια πωλούνται ως επενδύσεις θα ενοικιάζονται σε καθημερινή βάση, όπως τα δωμάτια του ξενοδοχείου με συνολικό ποσοστό σύστημα εισοδήματος, συμπεριλαμβανομένων πολλών δωρεάν διανυκτερεύσεις με ετήσιο ποσοστό απόδοσης του 12% ετησίως.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

badianheights

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB