Πώληση Νησί , Puerto Princesa City, Palawan, Φιλιππίνες, BRGY. BANBANAN, TAYTAY, PALAWAN, PHILIPPINES - 5300

Πώληση - Cod. 31164

  • Τύπος: Νησί
  • Περιοχή: 140000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Brgy. Banbanan, Δήμος Taytay, Palawan, τα 16 στρέμματα που αποτελείται από μια έκταση 10 στρεμμάτων περίπου 30.000 δέντρα ξυλεία (Mangium) διάκενα μεταξύ τους με Narra Δέντρα και μαόνι. Η συγκομιδή των δέντρων ξυλείας αναμένεται να ξεκινήσει αυτή τη φορά. Υπάρχουν επίσης 200 + οπωροφόρα δέντρα φέρουν και δεξαμενών περίπου 2.000 m2.

Τα υπόλοιπα 6 στρέμματα είναι ένα περιβόλι φυτεμένο με κάσιους δέντρα, αλλά έχει παραμεληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επί των υπολοίπων, υπάρχει μια συνεχής παροχή τρεχούμενο νερό στο κατώτερο τμήμα, κατάλληλα είτε για πισίνα ή ορυζώνες / λαχανόκηπο.
Κτίρια αποτελείται από ένα κύριο σπίτι, ένα σπίτι επιστάτη, καθώς επίσης και ένα περίπτερο για μπιλιάρδο.

Το κυρίως σπίτι χτίστηκε το έτος 2000 από σκυρόδεμα και κούφια μπλοκ και με εκτεταμένη χρήση του ξύλου για εσωτερικούς τοίχους, δάπεδα και οροφές. Η συνολική επιφάνεια είναι περίπου 150 μ2 με κουζίνα, πλυσταριό, σαλόνι, καθιστικό, 3 υπνοδωμάτια, βιβλιοθήκη, αποθήκη και WC. Πέρα από αυτό, υπάρχουν δύο βεράντες κάτω από τη στέγη μονοκατοικία στο σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, παρακαλούμε να στείλετε μια έρευνα για να jpbonono@gmail.com - κ Jordyne Π Bonono

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB